Anasayfa
Kurumsal
Hakkımızda
Hikayemiz
Vizyon & Misyon
İnsan Kaynakları
Lezzet Günlüğü
Ürünler
Yoğurt
Tam Yağlı Paket Yoğurt (1 kg)
Tam Yağlı Süzme Yoğurt (5 kg)
Tam Yağlı Süzme Yoğurt (10 kg)
Kaymak
Kahvaltılık Taze Kaymak
Kahvaltılık Taze Kaymak (400 gr)
Kahvaltılık Taze Kaymak (500 gr)
Tereyağlık Krema (5 kg)
Peynir
Tam Yağlı Beyaz Peynir
Kaşar Peynir 1000 Gr.
Yarım Yağlı Beyaz Peynir (17 kg)
Tam Yağlı Beyaz Peynir (17 kg)
Tereyağı
Tuzlu Rulo Tereyağı
Tuzlu Tereyağı (1kg)
Tuzlu Tereyağı (2 kg)
Tuzsuz Rulo Tereyağı
Galeri
İletişim
Lezzet Günlüğü
/
Tatlı
/ Kaymaklı İrmik Helvası
Kaymaklı İrmik Helvası
Malzemeler:
* 200 gr Çığır kahvaltılık kaymak
* 200 gr irmik
* 200 ml süt
* 200 gr şeker
Yapılışı:
1- Kaymak ve irmikler geniş bir tavada rengi kahverengiye dönene kadar kavrulur.
2- Kavurma işlemi yapılırken süt ve şeker bir tencerede kaynatılır.
3- Kaynadıktan sonra 2-3 dk daha bekletilir ve kapatılır.
4- Kavurma işlemi tamamlandıktan sonra tavanın altı biraz kısılır ve süt ile şeker karışımı şerbetimiz tavaya ilave edilir.
5- Şerbet ilave edilirken helva karıştırmaya devam edilir.
6- Pürüzsüz kıvam aldığında kapatılır ve sıcak servis edilir.
7- Servis edilirken ceviz veya fıstık tercih edebilirsiniz
Afiyet Olsun.
Besin Değerleri
×
Bilgilendirme
🍪 Sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için
Çerezler ve Gizlilik Politikası
sayfamızı inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum